Col Milà Lleó 8 gr.

Col Milà Lleó 8 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors Col de Milà Leo


La Col Milan (Brassica oleracea, sabauda), és una planta de la família de les Crucíferes. Comprèn les cols que tenen les fulles bollades, formen un bon col compacte arrodonit o aixafat. Són molt resistents a les gelades. És un dels tipus més apreciats pel seu sabor i textura. Es consumeix sobretot cuinat com verdura i és un plat molt apreciat a l'hivern. És un plat ric en vitamines A, C, calci i amb alt contingut en fibra.

CONSELLS GENERALS PER AL CULTIU DE LA COL MILAN

- En general prefereixen climes frescos i humits. Són cultius de Tardor-Hivern-Primavera, pel que són molt resistents a les gelades.
- Prefereix sòls profunds, ben fertilitzats que retinguin bé la humitat, però sense problemes de embassaments.
  - Per establir el cultiu s'utilitza la majoria de les vegades la tècnica de trasplantament, que es realitza 30-35 dies després de la sembra.
- Segons el desenvolupament de la varietat escollida, zona i època de cultiu, el marc de plantació pot variar de 50-100 cm. entre línies i 30-50 cm. entre plantes.
- Abonar adequadament segons la fertilitat de la parcel · la.
- Controlar les males herbes a base d'herbicides. Estar atents als problemes fitopatològics que puguin sorgir: (cucs de terra, mosca de la col, falsa poltra de la col, arna, pulguilla, pugó, míldiu, alternària).
- Recollir quan les cols de cabdell tinguin una bona grandària i siguin compactes.