Coriandre 20 gr.

Coriandre 20 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors de Coriandre

 

Caràcteristiques botàniques

És una planta anual , herbàcia , de 40 a 60 cm d'alçada , de tiges erectes , llisos i cilíndrics , ramificats a la part superior . Les fulles inferiors són peciolades , pinnades, amb segments ovals en forma de falca ; mentre que les superiors són bi - tripinnadas , amb segments aguts . Les flors són petites , blanques o lleugerament rosades , disposades en umbel · les terminals . Els fruits són diaquenios , globosos , amb deu costelles primàries longitudinals vuit secundàries , constituïdes per mericarpios fortament units , de color groc - marró . Tenen una olor suau i agradable i un sabor fort i picant . Conté dues llavors , una per cada aqueni . Les arrels són primes i molt ramificades .

Clima i sòl

El coriandre requereix un clima temperat , i encara que pot tolerar un clima temperat - càlid, en aquest experimenta una notable disminució del rendiment . La concentració d'oli essencial en els fruits disminueix a temperatures superiors a 21 ° C , sent la temperatura òptima per a la inflor del gra entre 15-18 º C. És poc exigent en sòls , podent créixer en els francs , silici - argilosos , cosa calcaris , lleugers , frescos , permeables , profunds i fins i tot als lleugerament àcids , preferint els calcaris . Normalment creix en regions àrides , encara que es conrea bé sota reg. Creix fins a una altitud de 1.200 m .

Propagació

La plantació es realitza per llavor , en sembra directa sobre el terreny assentat . El pes mitjà de 1000 llavors és de 9,033 gi seu poder germinatiu és superior al 90% a una temperatura mitjana de 15 º C i en 20 dies de laboratori .

Cultiu - Plantació

Les files es separaran de 50 a60 cm i les plantes de cada fila entre 15 a20 cm . Quan es vagin a produir fulles , aquestes separacions seran menors .