Anti formigues 400gr .

Anti formigues 400gr .

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Anti formigues 400gr .

 

Descripció

ANTI - FORMIGUES Talquera és un insecticida microgranulat amb bona persistència , que actua per contacte , inhalació i ingestió a base de diazinon , per al control de formigues .

Resistent a la humitat ia la pluja , roman actiu durant molt de temps després de la seva aplicació .

 

Composició

Deltramentrina 0.1%

 

Aplicació

ANTI - FORMIGUES Talquera val per al control de tot tipus de formigues ( fins i tot la formiga argentina ) en senders , zones enjardinades , horts , gespa .

 

Dosificació

Aplicar directament des de la talquera , escampant per les zones a protegir , franges de pas , al voltant del coll les plantes , al voltant dels formiguers ... a raó de 25 grams per m2 .

 

Presentació

Talquera 400 gr .

 

Contraindicacions

Autoritzat ús domèstic

 

Toxicologia : SENSE CLASSIFICACIÓ TOXICOLÒGICA . Mantenir lluny d'aliments , begudes i pinsos . No respirar la pols . Utilitza indumentària i guants de protecció adequats . En cas d'accident o malestar , acudeixi immediatament al metge ( mostrant-li si és possible l'etiqueta ) .

Ecotoxicologia : N  Perillós per al medi ambient. Tòxic per als organismes aquàtics , pot provocar a llarg termini efectes negatius en el medi ambient aquàtic . No contaminar l'aigua amb el producte ni amb el seu envàs .

 

Calendari d'aplicació

E F M A M J J A S O N D

 

  Periodo ideal     Periodo favorable