Anti cargols 250gr .

Anti cargols 250gr .

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Anti cargols 250gr .

 

Descripció

ANTI - CARGOLS és un helicida en forma d'esquer microgranulat amb certa activitat insecticida , que actua per contacte i ingestió , a força de metaldehid , per al control de tot tipus de cargols i llimacs . En ser resistent a la humitat s'empra de forma eficaç després d'una pluja o un reg , precisament quan aquests animals presenten més activitat biològica . Conté amargant que repel · leix als animals domèstics i als humans .

 

Composició

Metaldehid , 5%

 

Aplicació

ANTI - CARGOLS s'aplica per al control de tot tipus de cargols i llimacs o llimacs en jardins o horts ( arbres fruiters , cítrics , cultius hortícoles ... ) .

 

Dosificació

Distribuir sobre el sòl per tota la zona freqüentada pels cargols i llimacs - en zones humides , proximitat a parets i males herbes - escampant a raó de 15 a 30 grams per cada 10 m2 , efectuant petits munts o cordons lineals de poca amplada ( 1 - 2 cm ) . El contingut de la talquera és suficient per a 150 m2 i el de la caixa per a 400 m2 .

Els millors resultats s'obtenen quan el producte és distribuït després d'un reg o una pluja . Evitar que el producte caigui sobre les plantes cultivades .

 

Presentació

Talquera de 250 gr .

Caixa de 750 gr .

 

Contraindicacions

Autoritzat ús Domèstic

Aquest producte pot resultar perillós per a gats i , especialment , gossos . Mantenir el producte allunyat d'ells .

 

Toxicologia : SENSE CLASSIFICACIÓ TOXICOLÒGICA . Mantenir fora de l'abast dels nens . Mantenir lluny d'aliments , begudes i pinsos . No respirar la pols . Evitar el contacte amb els ulls i la pell . Utilitza indumentària i guants de protecció adequats .

En cas d'accident o malestar , acudeixi immediatament al metge ( mostrant-li si és possible l'etiqueta ) .

Ecotoxicologia : No contaminar l'aigua amb el producte ni amb el seu envàs.

 

Calendari d'aplicació

E F M A M J J A S O N D

 

  Periodo ideal     Periodo favorable