Pebrot dolç italià 1 gr.

Pebrot dolç italià 1 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors de Piminento dolç italià (ecològic)

 

Nom comú: Pebrot dolç italià.

Nom científic: Capsicum annuum.

Família: Solanaceae.

Tipus: Hortícola.

Origen: Amèrica del Sud.

Descripció: Varietat caracteritzada per produir fruits allargats, punxeguts, de 5 cm. d'ample i una longitud de 18 cm. De carn prima, sabor dolç, pell fina i color verd brillant que es torna vermell en la seva total maduresa.

Es tracta d'una planta perenne, però habitualment es cultiva com anual.

Port arbustiu, amb una alçada aproximada de 75 cm.

Resistència: No resisteix el fred intens ni les gelades, així com les temperatures superiors a 30 º C.

Molt adequat per a cultiu en hivernacle.

Època de sembra: De desembre a març.

Mode de sembra: Prèviament a la sembra és recomanable remullar les llavors en aigua durant 10 hores per afavorir el germinat.

Sembrar en planter o lloc protegit, a 1 cm. de profunditat.

Trasplantar amb 5-6 fulles i 15 cm d'alçada, a un marc de plantació de 80x50 cm.

Recol · lecció: De juny a octubre.

Cures: Requereixen climes càlids.

Tipus de sòl: Fresc i tou, a més de drenat i ric en nutrients.

Llum: Ple sol.

Reg: Abundant.

Curiositats: Els pebrots tenen un alt contingut en vitamina C.