ROYAL GRASS SEDA

ROYAL GRASS SEDA

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


ROYAL GRASS SEDA

El Royal Grass Seda consisteix en una combinació de 4 tonalitats verdes i marrons d'aspecte natural de 30mm d'alçada i aspecte mediterrani, Royal Grass Seda és recomanat per instal·lar-se sobre qualsevol tipus de jardí.

 
Suau sota els peus
Royal Grass Seda és una catifa d'herba de de 30 mm d'altura. Les fibres són suaus i flexibles. Aquesta herba és ideal si el seu objectiu és aconseguir un aspecte natural al seu jardí, com acabat de segar. El nostre gespa artificial convida a caminar descalç sobre ell. Aquest model, com tots els altres tipus de gespa que oferim, té l'exclusiva i única fibra V amb espina dorsal i tecnologia Mint. Aquesta tecnologia que ha copiat de la forma natural de l'herba, s'assegura que les fibres tinguin una tonalitat mat, un color sedós i que es mantinguin en posició vertical. Així, la seva gespa  serà suau i resistent sota els seus peus descalços!

 
Característiques principals
 
- Relació qualitat / preu immillorable
 
- Molt adequat per als nens i les mascotes
 
- Tonalitat mediterrània
 
- Forma fibra en V natural
 
- 30 mm d'altura
 
- Tecnologia mint
 
La seva aparença natural i la sensació
La característica única de Royal Grass és la forma en V de la nostra fibra. Aquesta forma (que ha estat patentada) fa que la fibra s'aixequi i que es mantinguin també en posició vertical durant més temps que altres fibres del mercat. Les nostres fibres de gespa artificial, com la gespa natural, tenen petits nervis per reduir al mínim la flexió imitant així a l'herba natural.