ROYAL GRASS SILK35

ROYAL GRASS SILK35

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


ROYAL GRASS SILK35

La seva tonalitat verda la fa atractiva als seus ulls. La seva base inferior farcida de fibra arrissada de color marró li proporciona una aura natural addicional. L'èxit parla per si sol i podem confirmar que les peticions d'aquest color són cada vegada majors. La combinació de tonalitats de diferents verds, el converteix en una gespa d'aspecte realment natural.

Característiques principals

 
- 35mm alçada de la fibra
 
- Equipat amb zona radicular suport
 
- Tonalitat verd suau
 
- Tecnologia Mint amb la brillantor mínim
 
- Adequat com a superfície de joc suau per als nens

Un aspecte natural i la sensació
La característica única de Royal Grass és la forma en V de la nostra fibra. Aquesta forma (que ha estat patentada) fa que la fibra s'aixequi i que es mantinguin també en posició vertical durant més temps que altres fibres del mercat. Les nostres fibres de gespa artificial, com la gespa natural, tenen petits nervis per reduir al mínim la flexió imitant així a l'herba natural.

La columna vertebral robusta de les fibres fan que la gespa perduri de peu per més temps i dóna a l'herba una resistència que és incomparable. Per descomptat que té el segell de qualitat que s'ha convertit en sinònim de Royal Grass. Una fibra suau - però molt fort!