Lavanda Officinalis 1 gr.

Lavanda Officinalis 1 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


 Llavors de Lavanda OfficinalisLavandula officinalis , són rics en substàncies com la càmfora , el linalol , el eucaliptol i el borneol .

Aquests olis essencials , són responsables de diverses propietats medicinals que té aquesta planta . Però la seva ingesta en excés pot causar efectes tòxics a la persona que els consumeix .

 

Les flors de la Lavanda presenten una abundant quantitat de tanins , aquestes substàncies són excel · lents antioxidants . Les flors també tenen saponines , substàncies molt utilitzades per realitzar productes com el sabó .

 

La planta de l' Espígol posseeix una gran varietat d'àcids , entre ells destaca l'àcid caproico , el rosmarínic i el isobutírico . Aquests es concentren principalment en les fulles i flors d'aquesta planta .

 

La Lavanda posseeix dins de la seva composició substàncies anomenades cumarines , que es troben principalment en les flors d'aquesta planta .

Sembra : A l'abril - Maig seient en línies a 40 cms . de distància . Renovar el cultiu cada 3 o 4 anys .

Ús: S'utilitzen les seves fulles i les seves flors . Molt apta en perfumeria per la seva aroma. També s'utilitza en especialitats culinàries.