Mongeta Buenos Aires 250 gr.

Mongeta Buenos Aires 250 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors de Mongeta Buenos Aires


 

Descripció: Varietat amb beines rectes i planes, d'uns 18-20 cm. de longitud i 2-2,4 cm d'amplada, que destaquen per ser de color verd fosc amb un jaspiat de color morat, molt tendres i saboroses. No produeix fil.
Cal posar tutors perquè les tiges grimpin per ells.
Profunditat de sembra: Posar 2-3 llavors a cada forat a 3-4 cms de profunditat
Marc de cultiu: 40 cm entre les plantes de mongetes i 80 cm entre línies.
Exposició solar: Ple sol, prefereixen la calor.
Reg: Regular
Recollida: s'han conrear les mongetes quan estiguin tendres i ben formades. De juliol a octubre en clima mediterrani i de mitjans de juliol a mitjans d'octubre en clima continental.
Cultiu
1. Terra i fertilització: Les mongetes prefereixen les terres franques i riques en humus, i no requereixen fems.
2. Sembra: Les mongetes se sembren diractamente a la terra. Convé regar la terra el dia abans i sembrar quan la terra estigui humida. També s'aconsella posar les llavors en remull unes 24 hores abans de la sembra. No convé regar abans que els primers brots hagin sortit.
3. Manteniment: Realitzar escardes per eliminar les herbes i mantenir la terra airejada. 3.1.Les jueves de enrame requereixen la col · locació de tutors (canyes o branques de 2-2,5 m d'alçada) des del moment que emergeixen els brots
4. Consell: S'aconsella collir les mongetes cada 3 o 4 dies, perquè si deixem que faci gra, les flors cauran sense quallar i es pararà el desenvolupament de la mata.