Trampa per a mosques

Trampa per a mosques

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Trampa per a mosques

 

Aplicacions

 

- Aboca el contingut del paquet de l'esquer atraient killer - trap i afegiu aigua preferiblement calenta fins a la zona marcada , barregeu bé i tancament el parany .

 

- Col · loqueu la tapa groga fixant els sortints en els forats cecs , de manera que permeti deixar espai per a l'entrada de les mosques . Si tira suaument del cordill de les tapes ja aliearán en aquesta posició automàticament .

 

- Per a ús en exterior , situar el parany a uns 10 metres de l'habitatge , granja o zona aquelles desitgi protegir. Col · locar a una alçada aproximada de 2 metres del sòl preferentment on rebi la llum directa del sol , el parany començarà a actuar als 4/5 dies .

Per a ús en estables . granja , garatges i cotxeres , situar el parany a 2 o 2,5 metres del sòl, allunyada dels llocs on hi hagi corrent d'aire. El parany començarà a actuar després d'uns 4/8 dies .

 

- Netegeu el parany i canviï l'esquer quan estigui plena o com a mínim cada 3 setmanes. Si nota que l'aigua s'evapora , torni a omplir . Com més trampes major efectivitat . Inofensiu per a persones i animals .

Mantenir allunyat dels nens .