Carabassó rodó de Niza 10 gr.

Carabassó rodó de Niza 10 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors de Carbassó rodó de NiçaEl Carbassó (Cucurbita pepo) és una hortalissa molt apreciada i de fàcil cultiu de la família de les Cucurbitàcies. Produeix uns fruits de diferents colors normalment blancs grisencs o verds i diferents formes (cilíndrics, mazudos, rodons). S'aprofiten els fruits immadurs. És una verdura de fàcil digestió i de propietats refrescants i rica en vitamina A.

CONSELLS GENERALS PER AL CULTIU DEL CARBASSÓ

- Prefereix els terrenys solts, profunds i frescos

- La multiplicació és per llavor i la sembra es pot fer directament en el terreny o en planters per al seu trasplantament. S'han d'aconseguir 1-2 plantes / m2. Per sembra directa 1-1,60 m entre cavallons i 0,9-1 entre plantes sembrant 3 llavors / cop. En safates 1-2 llavors per alvèol (segons la germinació) i trasplantar quan les plantes tinguin 10cms. Aproximadament (15-25 dies).

- Per a la germinació de les llavors, el sòl ha de tenir més de 18 º. Desenvolupament òptim de creixement entre 25-30ºC. Normalment triguen 40-50 dies des de la sembra fins a l'inici de la collita, encara que pot variar segons les condicions. El zero vegetatiu és de 8ºC. Es considera una planta amb menys requeriments tèrmics que el meló i el cogombre.

- És una planta molt exigent en il · luminació.

- Necessita grans quantitats de nutrients encara s'ha de cuidar no incorporar massa Nitrogen abans de la floració.

- Durant el cultiu és molt important que la planta sempre tingui prou aigua per al seu desenvolupament.

- El carbassó flors mascles i femelles en la mateixa planta, però es necessita la plantació croada per a un desenvolupament correcte dels fruits. Les abelles són molt importants i necessàries per realitzar aquest treball.

- La recol · lecció s'efectua quan els fruits no han aconseguit el seu desenvolupament definitiu.

- En bones condicions de cultiu poden obtenir 30-50 t / ha.

- És una planta bastant rústica i els seus principals enemics són l'oïdi i aranya en èpoques caloroses; Virosi i deformacions de fruits a causa de botritis, Antracnosis, fallades de pol · linització i abonat excessiu.