Albergínia llarga negra 5 gr.

Albergínia llarga negra 5 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


Llavors de Albergínia llarga negraLa Albergínia (Solanum melongena), és una planta herbàcia anual que pertany a la família de les Solanàcies. Aconsegueix una alçada de 0,5 a 1m. La seva planta presenta tija erecte i ramificat. La cara posterior de les fulles està coberta per una capa de pèls, amb nervadures proveïdes de vegades d'espines i les flors són grans i de color violeta en forma d'estrella.
És una planta molt exigent en lluminositat, requereix de 10 a 12 hores de llum. Suporta bé les temperatures elevades sempre que hi hagi una humitat adequada i és molt sensible al fred, temperatura mínima biològica (10 a 12 ° C) i la màxima (40 a 45 ° C), la humitat relativa òptima oscil · la entre el 50% i el 65%. És un cultiu d'estiu

CONSELLS GENERALS PER AL CULTIU DE LA ALBERGÍNIA

- És més exigent en temperatures que el pebrot i tomàquet, sent el seu òptim entre 20 i 30 º C, no creix per sota de 12 º i aguanta bastant temperatures majors de 40 º.

- Es multiplica per llavor, a planters, generalment en safates per obtenir plantes llistes per trasplantar quan tenen 4-5 fulles.
- És un cultiu exigent en llum i temperatures agradables.
- És una planta exigent en sòls, profunds i ben drenats, encara que aguanta els terrenys forts.
- No tolera els excessos d'humitat.
- Marc de cultiu de 0,8-1 m. entre línies i 0,5-0,8 m. entre plantes.
- No té excessius problemes fitosanitaris sent els més importants l'aranya groga, escarabat de la patata i la malaltia de la alternària.
- Varietat de port alt molt rústica i productiva, produeix fruits allargats i estrets, de 20 a 30 cm. de longitud i de 3 a 4 cm. de diàmetre.

Forma de cultiu: Cal sembrar en un llit calent de Gener a abril, i és convenient humitejar la llavor abans de sembrar. Es trasplanta a un marc de 60 x 80 cms. preferint climes càlids o parcel exposades al sol, amb terra solta i ben abonada.


Collita: Als 5-6 mesos de la sembra. 

 

Sembra

Trasplantament

Recol·lecció

Gener

 

 

 

Febrer

 

 

 

Març

x

 

 

Abril

 

 

 

Maig

 

x

 

Juny

 

 

 

Juliol

 

 

 

Agost

 

 

x

Setembre

 

 

x

Octubre

 

 

x

Novembre

 

 

 

Desembre