"Azulador" d' hortènsies 150 gr .

"Azulador" d' hortènsies 150 gr .

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


"Azulador" d'hortènsies 150 gr .

 


Descripció

 

"AZULADOR" de HORTÈNSIES subministra l'alumini necessari ( juntament amb ferro i magnesi ) per intensificar el to blau de les flors . A més ajuda a acidificar el substrat on creixen aquest tipus de plantes , amants de sòls àcids , ja que és convenient que es mantingui amb un pH de 5.0-5.5 per afavorir una major absorció d'alumini.

 


Composició


Barreja especial composta per diferents sals metàl · liques .Alumini , magnesi , ferro , sofre , acidificant .

 


Aplicació

 

"AZULADOR" d' HORTÈNSIES és un producte dissenyat per aconseguir la coloració blava en Hortènsies amb flors rosades . Un cop aconseguida la tonalitat blava, les aplicacions de manteniment d'assegurar una alta intensitat del color .

 


Dosificació

 

Diluir "AZULADOR" de HORTÈNSIES a raó de 5 g (2 cullerades ) per litre d'aigua i regar amb aquesta solució . Començar les aplicacions a la sortida de l'hivern , quan la planta reinicia la seva activitat vegetativa , aplicant un cop per setmana fins que la flor adquireixi la tonalitat blava . Per mantenir el color , aplicar una vegada al mes .

 


Presentació

Caixa de 150 gr . i 600 gr .


Contraindicacions

Evitar el contacte de l'aigua de reg amb sòls de rajoles atès que el producte és oxidant i pot provocar taques de difícil rentat .

 

Calendari d'aplicació

E F M A M J J A S O N D

 

  Periodo ideal     Periodo favorable