Herba per gats 20 gr.

Herba per gats 20 gr.

Més detalls


Per comandes truqueu-nos al 977 120 102


 Llavors d'herba per a gats

 

 

Cultiu : És una planta de cultiu fàcil . Escampar les llavors en terra durant la primavera i cobrir amb lleugerament amb una terra sorrenca . Si la terra es troba humida les plantes naixeran al poc temps . Quan l'herba tingui 10 cm , ja podrà menjar el gat .

Informació addicional :

La ingestió d'herba per a gats evita l'acumulació de boles de pèl a l'intestí del nostre gat .

Un dels problemes més habituals dels gats és l'acumulació de boles de pèl a l'intestí , que poden provocar malestar i obstruccions greus . Per prevenir podem proporcionar al nostre felí , a més d'un raspallat freqüent , alguns productes que l'ajudaran a expulsar les boles de pèl i purgar , com la malta i l'herba per a gats .

La solució és molt fàcil : cal proporcionar herba per a gats . Aquest tipus d'herba , normalment ordi , blat o civada , es pot adquirir en forma de llavors en qualsevol comerç especialitzat . Només hem de sembrar en un test , regar i posar-les en un lloc lluminós i càlid . Al cap de tres dies començarà a créixer l'herba que arribi a una altura d'uns 4 cm . ja podrà menjar . Col · loca en un lloc accessible , perquè el gat pugui prendre sempre que ho necessiti . Després de dinar una mica d'aquesta herba , és probable que el gat vomiti i expulsi les boles de pèl eliminant així l'obstrucció que li genera malestar .

Així , a més de prevenir els problemes d'estómac i purgar el seu organisme , evitarem que es dediqui a rosegar i menjar les plantes d'interior , que majoritàriament sonplantas tòxiques per a les mascotes i poden resultar perilloses .

Cal no confondre aquesta herba d'efecte purgant amb la Nébeda o menta de gat ( Nepeta cataria ) , una planta d'aroma intens que funciona com una droga per a ells . Gairebé tots els gats se senten terriblement atrets per ella , embriagats pels olis aromàtics que desprèn. Es mengen les flors , la ensumen , es freguen contra els seus fulls una i altra vegada , i adquireixen un comportament singular , com si estiguessin extasiats . Al contrari del que pugui semblar , la Nébeda no és perjudicial per a la salut dels gats , sinó relaxant i confortable , així que poden consumir sense problemes .